top of page

Arcesztétika

Az American Academy of Aesthetic Medicine tagjaként világszínvonalú képzéseken sajátíthattam el az arcesztétikai beavatkozásokat. Forduljon hozzám bizalommal.
Arcszobrászat_edited.jpg

Arcszobrászat

Arcplasztika sebészeti beavatkozások nélkül.

Számos dolog adhat arra okot, hogy fontolóra vegye ezeket az arcesztétikai beavatkozásokat. Finomítani szeretne arcának egyes vonásain, vagy esetleg hangsúlyosabbá tenné azokat? Esetleg az öregedési folyamat során elvesztett volument szeretné pótolni, hogy bőre visszanyerje természetes fiatalságát, és éveket tagadhasson le korából? Erre nyújt lehetőséget az arcszobrászat, mely a hyaluronsavval történő volumenpótlás finom művészete.

Klinikánkon kizárólag CE minősítésű és FDA által engedélyezett töltőanyagokkal dolgozom.

Lips

Ajaktöltés

Az ajaktöltést prémium minőségű hyaluronsavas töltőanyagokkal végzem, melyek a legkorszerűbb és legbiztonságosabb dermális töltőanyagok.

Ezekkel a fillerekkel teltebb ajkakat hozhatunk létre, megszüntethetjük az egyenetlenségeket, javíthatunk a szimmetrián, hidratálhatjuk az ajkakat, és feltölthetjük az apróbb száj körüli ráncokat is. 

Botox Injection

Botox (botulinumtoxin)

Kezeléseimet a nemzetközileg is elismert Dysport készítménnyel végzem.

Ezzel a kezeléssel elsősorban a mimikai ráncok kialakulását és mélyülését akadályozzuk meg. Fájdalommentes beavatkozás, mely hozzáértő kezekben biztonságos és hatékony megoldás a ráncok ezen ráncok megszüntetésére.

Beauty Portrait

Skinbooster kezelés

Orvosi mélyhidratálás, bio-revitalizáció az arcon, nyakon, dekoltázson és kézfejen.

A skinbooster kezelés során a bőr mélyébe juttatjuk a szervezetünk által jól ismert hyaluronsavat, melynek eredményeként a bőrfelszín visszanyeri természetes fényét és tónusát. A hialuronsav a hidratáláson felül a kollagéntermelést is beindítja, ezáltal a bőr rugalmasságán is javíthatunk.

Profhilo

Profhilo kezelés

A jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú, ultratiszta hialuronsavas töltőanyag, mely a befecskendezést követően azonnal szétterül a bőrben. Néhány pontban történő injektálással az egész arc kezelhető. Tartósan serkenti a kollagén és az elasztin termelését a bőrben, mindemellett mélyebben hidratál, mint bármely készítmény, az alacsony és nagy molekulatömegű molekulák kombinálásának köszönhetően. A PROFHILO kezelés egyesíti a mélyhidratálást és a feszesítő hatást, így az eredmény le fogja nyűgözni.

bottom of page